HTML

Karrier és a nők

Ki ne érezte volna már, hogy munkahelyén kiaknázatlan marad tudása, nagyobb feladatok megvalósítására vágyik?! Miért halogatjuk mégis a döntést a váltásról? Milyen esélyek várnak ránk a munkaerőpiacon? Kik és hogyan segíthetnek életpályánk alakításában? Valóban igaz az, hogy a nők életében a karrier csak a család után következhet? Kérdéseinkre találjuk meg közösen a választ!

Friss topikok

Linkblog

Egy kis irónia...

2007.10.09. 13:58 SikeresNő

Mit tekintünk szakmai fejlődésnek? Egy multinál dolgozó alkalmazottnak tiszta játékszabályokat kínál a vállalat: a sok-sok túlóra a hierarchia csúcsa felé tolja az odaadó munkavállalót. A droidból csoportvezető, majd osztályvezető, később esetleg divízóvezető lesz.

A tehetséges alkalmazott révbe ért: bármerre néz, nincs még egy olyan őstehetség a Földön, mint Ő. Mindez persze, ha minden a lehető legjobban alakul.

Az élete mellesleg egybefonódott a vállalat létével: nemcsak az ideje fölött rendelkeznek visszavonhatatlanul, hanem a gondolatai fölött is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karrier-nok.blog.hu/api/trackback/id/tr43191196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása