HTML

Karrier és a nők

Ki ne érezte volna már, hogy munkahelyén kiaknázatlan marad tudása, nagyobb feladatok megvalósítására vágyik?! Miért halogatjuk mégis a döntést a váltásról? Milyen esélyek várnak ránk a munkaerőpiacon? Kik és hogyan segíthetnek életpályánk alakításában? Valóban igaz az, hogy a nők életében a karrier csak a család után következhet? Kérdéseinkre találjuk meg közösen a választ!

Friss topikok

Linkblog

Család vagy/és karrier: megosztottak az európaiak

2007.10.09. 13:44 SikeresNő

 

Összeegyeztethető a család és a karrierépítés? Nem megy az egyik a másik rovására?

 


Egy online felmérésből kiderül, hogy a legoptimistábbak a francia és az angol munkavállalók, ugyanis 72, illetve 60 százalékuk szerint jó időbeosztással, nagy energiaráfordítással megoldható a szakmai és a privát élet összehangolása.

Az osztrák és a cseh dolgozók/álláskeresők többsége (55, illetve 52 százaléka) szintén lehetségesnek tartja a család és a karrier összeegyeztetését, a németek többsége viszont már úgy vélekedik (52 százalék), az apának vagy az anyának fel kell hagynia a karrierépítéssel. Még a németeknél is borúlátóbbnak bizonyultak a magyar munkavállalók, akiknek csupán 40 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a karrier és család nem zárja ki egymást. 

Szerkesztette:D.Á.

Forrás: (Jobpilot.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karrier-nok.blog.hu/api/trackback/id/tr82191170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása